28. marts 2024

På lørdag præsenterer Holbæk Bibliotek Lasses Musikteater og historien om Skjalden, Heavy Kaj og alle de andre – en forestilling om musikkens udvikling fortalt af sjove personer med gøgl og sjove instrumenter.

I forestillingen møder vi den trætte, syngende munkedreng, den flamencoskrålende tyrefægter, den indiske sitarspiller, den pruttende lutenist Sysmund, Heavy-Kaj og andre musikere fra flere tidsaldre og lande.

I et underholdende og humoristiske enmandsshow oplever vi en rejse i tid gennem musikken. Fra munkesang over folkemusik til heavyrock og hip-hop. Alt sammen fremført af forskellige, sjove personligheder som alle fortæller små anekdoter om deres tid og musik. Her ses og høres mange forskellige strengeinstrumenter, fx sitar, mandola, flamenco guitar og heavy guitar.

Lasse Jonsson som spiller alle showets roller og instrumenter er uddannet klassisk guitarist fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium. Udover at have undervist børn og unge i div instrumenter og sammenspil gennem de sidste 10 år har Lasse udgivet flere albums med forskellige grupper.

Målgruppen er børn i 7-12 års-aldreren og deres voksne, samt andre musik- og instrumentinteresserede sjæle.

Hvis du vil være sikker på en plads kan du få en gratis billet på Holbæk Bibliotek, på bibliotekets hjemmeside – men du kan også bare møde op lørdag kl. 11.