25. april 2024

Tuse IF vandt hjemme over Haslev FC. Foto: Rolf Larsen.

Tuse IF  vandt hjemme over Haslev FC. Foto: Rolf Larsen.
Tuse IF er gået helt til tops i Sjællandsserien efter lørdagens 6-2 sejr over Haslev FC.

De rød-sorte fortsatte sit gode spil i lørdagens kamp mod Haslev FC.

Tuse dominerede kampen fra start til slut og gæsterne havde svært ved at komme igang med et farligt offensivt spil.

Ved pausen var Tuse allerede foran 2-1 og få minutter inde i 2. halvleg udbyggede Christian Nielsen føringen til 3-1.

Et klumpespil foran Tuses mål gav overraskende et mål til gæsterne, der dog takkede for muligheden ved at score selvmål nogle minutter senere og dermed blev stillingen 4-2.

Tuse fastholdt koncentrationen, mens Haslev begyndte at blive mere og mere desperate. Det samlende spil gav Tuse to mål mere og dermed kunne hjemmeholdet glæde sig over en flot og fuldt fortjent hjemmesejr på 6-2.

Efter lørdagens kamp er Tuse nu nr. 1 i Sjællandsserien med 13 point – samme point som nr. 2 BGA, der dog har en dårligere score.

Kan du ikke se slideshowet herover? – så klik her.