29. marts 2024

Jesper "Kylling" Kristoffersen stopper med øjeblikkeligvirkning på Tuse IFs Sjællandsserie-hold. Foto: Rolf Larsen.

Regnen silede ned, da Tuse IF lørdag eftermiddag vandt over B1973 fra Herlev. Foto: Rolf Larsen.
Tuse IF kom bedst fra start i lørdagens kamp mod B1973 fra Herlev i Sjællandserien.

Der var kun gået en håndfuld minutter, da Tuse kom foran. Gæsterne måtte kæmpe for at holde sig inde i kampen.

Hjemmeholdet havde flere muligheder og i 24. minut gav det offensive spil pote igen, da Tuse udbyggede føringen til 2-0.

Men så fik gæsterne fornyet energi og kampen endte med at blive særdeles målrig og spændende. Tuse kunne dog glæde sig over at være bedst, da holdet trak en 4-3 sejr hjem.

Næste gang Tuse IF skal i aktion er lørdag d. 6. september, hvor holdet skal spille mod Herlufsholm GF på Herlufsholm Stadion. Kampen er sat til at starte klokken 13.00.

Kan du ikke se slideshowet herover? – så klik her.