25. april 2024

En dykker skal undersøge Orø-færgen efter den i dag ramte kajkanten. Arkivfoto: Michael Johannessen.

Dykker gør klar til at dykke ned under Holbæk-Orø færgen. Foto: Michael Johannessen.
Dykker gør klar til at dykke ned under Holbæk-Orø færgen. Foto: Michael Johannessen.
Der er ikke flere afgange med Holbæk-Orø færgen i dag. Færgen har nemlig måttet indstille sejladsen fordi den har fået en pastiktønde i den ene skrue.

Holbaekonline.dks medarbejder på Orø har talt med tidligere overfartsleder Torben Nielsen , der var i Holbæk ved 17 tiden. Han fortæller at det var en tønde der havde ligget og flydt i Orø Havn , som havde sat sig fast i skruen, og herefter havde den nyansatte kvindelige styrmand sejlet færgen til Holbæk på en skrue.

At det skete netop i dag kan roligt siges at være held i uheld. Det har nemlig længe været planlagt, at aflyse de sidste to sejladser i aften, fordi færgen skal have renset bunden. Og da man netop af samme grund allerede har hyret dykkere til at dykke ned under færgen, kunne det næsten ikke falde mere heldigt ud.

Den blå plastiktønde, som var gået i skruen, var i øvrigt faldet af igen, da dykkeren var nede og kigge efter. Skruen havde ikke taget skade, men der var små rester af blå plastik.

Holbæk-Orø færgen sejler igen i morgen tidlig efter fartplanen.

Opdateret kl. 19.15 med foto slideshow

Kan du ikke se slideshowet herover? – så klik her.

2 thoughts on “Holbæk-Orø færgen på tønden

  1. Vi har en reporter på stedet og senere kan du se en lille videofilm fra Holbæk havn

  2. Holbaekonline.dks medarbejder på Orø har talt med tidligere overfartsleder Torben Nielsen , der var i Holbæk ved 17 tiden. Han fortæller at det var en tønde der havde ligget og flydt i Orø Havn , som havde sat sig fast i skruen( på Orø) , og herefter havde den nyansatte kvindelige styrmand sejlet færgen til Holbæk på en skrue

Comments are closed.