19. april 2024

24-årige Stine Hesselholdt fra Holbæk har siden sommeren 2010 gennemlevet et sandt mareridt. Det skriver Se og Hør.

For fire år siden blev hun nemlig anholdt og sigtet for forsøg på manddrab, da hendes dengang fire måneder gamle søn Benjamin blev indlagt med blodsprægninger i hjernen som var forårsaget af såkaldt ruskevold.

Stine Hesselholdt var dengang kendt som deltager i den populære reality-serie “De unge mødre”.

I dag er hun frikendt for alle beskyldninger om, at hun skulle have skadet sig søn – og selvom hun har fået sin datter Isabelle hjem efter at hun var anbragt i familiepleje, så er sønnen Benjamin stadig i pleje.

– Jeg har valgt ikke at tage kampen op for at få ham hjem, fordi jeg synes, det er vigtigt at se på, hvad der er bedst for ham. Jeg kan se, at han har knyttet sig rigtig meget til sine plejeforældre, og hvis jeg begynder at hive ham hjem nu, vil han føle, at han bliver fjernet hjemmefra. Det tror jeg vil få hele hans verden til at bryde sammen, fortæller Stine Hesselholdt i et stort interview med Se og Hør.

I interviewet fortæller hun også om en nu tidligere kæreste, som hun mødte i fængslet og som hun har den nu halvandet år gamle søn, Jayden med og om hvordan hun har skubbet sig selv og sine føleleser til side.