23. april 2024

Tirsdag aften udbrød der brand i en affaldsbunke hos Audebo Miljøcenter. Foto: Rolf Larsen.

Tirsdag aften udbrød der brand i en affaldsbunke hos  Audebo Miljøcenter. Foto: Rolf Larsen.
Tirsdag aften udbrød der brand i en affaldsbunke hos Audebo Miljøcenter. Foto: Rolf Larsen.
En stank af brændt affald bredte sig tirsdag aften og natten til onsdag ud over et større område omkring Kara/Noverens Miljøcenter på Hagesholmvej ved Svinninge.

Kort efter klokken 22 blev det opdaget, at der var gået ild i en stor bunke bio-restaffald. Brandvæsnet blev tilkaldt, men inden brandfolkene nåede frem til stedet, havde ilden allerede fået godt fat.

Mens ilden brændte rimlig kontrolleret i affaldsbunken, tog brandvæsnet sig tid til at lægge en slagsplan for, hvordan man bedst kunne bekæmpe ilden.

Herefter gik brandfolkene igang med at rulle slanger ud og gøre sig klar, inden der blev tændt for vandet. Med en gravemaskine blev der gravet i bunken, samtidig med, at brandfolk sprøjtede vand på. På den måde kunne brandfolkene holde ilden under kontrol og efterhånden få slukket ilden lidt efter lidt.

Da Holbaekonline.dks medarbejder forlod brandstedet ved 2-tiden natten til onsdag, arbejdede brandfolkene stadig på stedet med at slukke ilden og der var ikke umiddelbart nogen udsigt til at de ville blive færdig inden for de næste timer.

Kan du ikke se slideshowet herover? – så klik her.