24. april 2024

Det var røg fra et udendørs te-køkken, som blev forvekslet med brand i en boligblok i Bjergmarken. Foto: Morten Sundgaard.

Det var røg fra et udendørs te-køkken, som blev forvekslet med brand i en boligblok i Bjergmarken. Foto: Morten Sundgaard - Skadestedsfotograf.dk.
Det var røg fra et udendørs te-køkken, som blev forvekslet med brand i en boligblok i Bjergmarken. Foto: Morten Sundgaard – Skadestedsfotograf.dk.
Politi og brandvæsen blev kort før klokken 22 onsdag aften kaldt ud til en brand i etagejendom på Bjergmarken i Hobæk.

Men ved ankomsten viste det sig, at der slet ikke var nogen brand. Det var blot nogle beboere, som var i færd med at lave te på et udendørs te-køkken. Te-bryggerne blev noget overrasket over brandvæsnet fremrykning med blink og horn og var en smule nervøse for, om brandfolkene nu ville stoppe deres te brygning.

Men brandfolkene kunne berolige dem og dermed var aften teen reddet. De blev dog formanet om, at rykke te-brygningen længere væk fra ejendommen næste gang, så man ikke igen forvekslede aften teen med en brand i boligblokken.

Brandfolkene kørte derefter tilbage til brandstationen – om de blev tilbudt en kop te inden afgang, melder historien ikke noget om.

Kan du ikke se slideshowet herover? – så klik her.