23. april 2024

Elitechef Asger Madsen: - Vi har en plan. Arkivfoto: Rolf Larsen.

Elitechef Asger Madsen kan glæde sig over, at spillerkabalen hos Holbæk B&I er ved at gå op. Foto: Rolf Larsen.
Elitechef Asger Madsen kan glæde sig over, at spillerkabalen hos Holbæk B&I er ved at gå op. Foto: Rolf Larsen.
Mens både Thomas Jensen og Mohammed Asrihi nu er fortid i Holbæk B&I – så kan elitechef Asger Madsen til gengæld se frem til at beholde andre gode spillere i den kommende sæson.

– Status nu pr. 1. juli er, at seks af spillerne fra sidste sæsons stærkeste start 11´er ikke vil være i truppen til den kommende sæson. Det må betegnes som forventet set i lyset af klubbens økonomi og den proces med det nye HBI, vi har sat i gang. Men det er da klart en udfordring for den nye trænerstab, at så mange dygtige spillere har valgt nye udfordringer, siger Asger Madsen.

Blandt de spillere som har sagt farvel og tak til Holbæk B&I er navne som Ricki Olsen, Andreas Holm, Martin Koch og som tidligere skrevet Mohammed Asrihi og Thomas Jensen.

Tilgengæld kan elitechen glæde sig over, at det er lykkedes at beholde så talentfulde og dygtige spillere som Jonas Jakobsen, Oliver Madsen, Mikkel Vestergaard, Yusuf Bakir, Kristoffer Dirksen og Emil Bjørn i truppen.

Som vi tidligere har skrevet på Holbaekonline.dk, så har også Frederik Tingager, Birol Serinkanli og Kristian Holm valgt at forlænge med Holbaek B&I.

Ager Madsen forventer at lande aftaler med yderligere fire spillere fra sidste sæsons førsteholdstrup, men han har også intensiveret jagten på nye spillere med divisionsklasse:

– Vi skal har primært brug for offensive spillere. Minimum to kantspillere, en angriber og en enkelt defensivspiller, siger Asger Madsen.