16. april 2024

Martin Koch scorede to mål i lørdagens kamp mod SC Egedal. Arkivfoto: Michael Johannessen.

Nordvest FC spillede lørdag sin sidste kamp under det nuværende navn og det skete mod bundholdet SC Egedal.

Mens Nordvest FC med sin placering midt i rækken allerede havde sikret sig en fortsat plads i 2. division, så var SC Egedal sikret en nedrykning til Danmarksserien efter en katastrofal sæson, som inden dagens kamp havde budt på ikke mindre end 17 nederlag og 8 uafgjorte kampe, mens holdet blot har vundet fire af sine kampe. Dermed havde SC Egedal kun æren at spille om – og det gjorde de så.

Nordvest FC kom bedst fra start og allerede i 8. minut sendte Martin Koch bolden i hjemmeholdets mål og bragte Nordvest FC foran 0-1.

Martin Koch – der har skrevet kontrakt med FC Helsingør for næste sæson – gentog succesen og gjorde det til 0-2 i 22. minut.

Men så fik hjemmeholdet styr på tropperne og Rasmus Suhr kunne reducerede i 32. minut til 1-2.

Det var også stillingen, da de to hold gik til pause.

Efter pausen var det så som så med chancerne. Men Martin Drescher sørgede 25. minutter inde i 2. havleg for, at SC Egedal kunne beholde lidt af æren, da han udlignede til slutresultatet 2-2.