19. april 2024

Politik, det muliges kunst .
Sådan lyder et gammelt dansk ordsprog.

Og John Harpøth(DF) er den praktiske håndværker i lokalpolitik Her på Holbaekonline.dk undrede vi os en smule over at John Harpøth tilsyneladende – men også kun tilsyneladende havde skiftet standpunkt: Fra klart og konsekvent at sige nej til Arenaen og så pludselig gå ind for at punktet udskydes til behandling først til næste år.

Holbaekonline.dk stillede følgende spørgsmål til John Harpøth: Har du fremsat dette forslag for at undgå splittelse i byrådet og derfor fremsat et uforpligtende forslag for alle – også det splittede socialdemokrati – kan gå ind for uden at tabe ansigt.

For som du selv har skrevet til mig: Kommunens økonomi bliver vel næppe bedre næste år?

Du er jo den praktiske politiks mand. Og svaret var:

Godmorgen Jesper
Jeg vil tillade mig at svare på følgende måde. DF er rigtig tilfreds med at økonomiudvalget i går besluttede at tiltræde det produkolat som DF havde fremsendt som et forslag. Jeg tror ikke der er nogen af de 31 politiker som vil tabe ansigt ved at tiltræde økonomiudvalgets dagsordens beslutning. Men lad os se hvordan det ser ud efter byrådetsmødet på onsdag.

På vej til Jylland her til morgen sagde John Harpøth i telefonen til Holbaekonline.dk’s medarbejder, at ved at udskyde punktet til behandling næste år, fik byrådet mulighed for at kvalificere forslaget med henblik på den aktuelle økonomi og behandle alternative forslag, dvs alle partier kan arbejde videre med deres ideer endnu et år.

1 thought on “Udvalg udskyder arena-projektet

  1. HO blev i dag kl.7.30 kontaktet pr. tlf
    af John Harpøth, som bad os tilføje, at DF forslag selvfølgelig er sket i samarbejde med de 3 andre partier i konstitueringsaftalen samt S

Comments are closed.