16. april 2024

Holbaekonline.dk har gennem flere kilder erfaret at der er stor intern uenighed hos S-byrådsgruppe om holdningen til Holbaek Arena.

Der er de medlemmer som simpelthen mener projektet er en død sild, fordi der ikke nu eller i den nærmeste fremtid er økonomi til dette storstilede projekt, så er der medlemmer som vil finde en eller anden form for kompromis, og endelig så er der også tilhængere af projektet.

Problemet for Socialdemokraterne er, de i sin tid gik ind for projektet med stor entusiasme, men senere har et par af disse tilhængere fået kolde fødder, da gennemførelsen af projektet kan få følger for Holbæk kommunes i forvejen anstrengte økonomi.

Steen Klink har spillet ud med sit eget forslag om at bygge en ny svømmehal i vandlige omgivelser ved havnen og hermed droppe tanken om et fælles idrætsområde beliggende uden for selve Holbæk by.

Hvis byrådsgruppen kan blive enige om fælles fodslag, så kunne tanken om Holbæk Arena blive stedt endelig til hvile, i hvert fald så længe kommunens økonomi er så anstrengt.

Her på Holbaekonline.dk afventer vi en kommentar fra byrådsgruppens leder Sine Agerholm.

2 thoughts on “Uenighed blandt Socialdemokraterne om Arenaen

  1. og her er svaret fra Sine Agerholm til Holbaekonline.dk :Vi holder gruppemøde på mandag, og jeg har ingen bemærkninger før efter mødet.

  2. Nu er det ikke hans ide. Det var Søren Wolstrup der kom med den.

Comments are closed.