23. april 2024

Dette billede behøver ingen tekst : Det taler for sig selv. Foto: Jesper von Staffeldt.

Dette billede behøver ingen tekst :  Det taler for sig selv. Foto: Jesper von Staffeldt.
Dette billede behøver ingen tekst : Det taler for sig selv. Foto: Jesper von Staffeldt.
På Holbaekonline.dk bringer vi normalt ingen dødsannoncer, ej heller nekrologer. Men ingen regler uden undtagelser : Annelise Bigum er her ikke mere.

Hermed er Orø blevet en person, nej man fristes til at sige en personlighed fattigere.

Der er mange som efter de er blevet gift i tyverne lever et stille og roligt bogerligt liv uden der sker det helt store, man kunne hvis man er en lille smule negativ, fristes sige et lidt måske kedeligt og forudsigeligt liv, for så i en moden alder at vie næsten al energi på børn og især børnebørn. Helt efter bogen. Men sådan var Annelise ikke. Selv i “en høj alder” var der gang i hende: Intet rigtig kræmmermarked på Orø uden Annelise havde en finger med i spillet, her på Holbaekonline.dk kaldte jeg hende for kræmmermarkedernes ukronede dronning, man fristes næsten til at sige: et kald for hende. Altid var der gang i hende – trods det hendes helbred ikke var det allerbedste – et smittende godt humør, men bag den smilende overflade også noget af en menneskekender. Jeg husker da jeg mødte hende første gang, sjovt nok ved et kræmmermarked; Et modent ansigt og så en flot smuk ung krop næppe skjult bag et forklæde. Men både den 20 årige krop og forklædet var … forklæde – et blikfang der virkede.

Hun vil blive savnet.

Annelise Bigum efterlader sig mand og to børn, og uden forhåbentlig at virke plat, så vil Deres ø-medarbejder sige, hvor Annelise Bigum end er, så er hun sikkert ved at stable et kræmmermarked på benene.

Jesper von Staffeldt.

2 thoughts on “Orø: Æret være hendes minde

  1. fred være med annelise hun vil blive savnet af mange knus til Jørn og sønnerne jeg tænker på jer i denne svære stund

Comments are closed.