25. april 2024

Kristoffer Dirksen sender bolden i BSVs mål med et hovedstød og bringer Nordvest FC foran 3-2. Foto: Rolf Larsen.

242 tilskuere brugte Skærtorsdag på at se Nordvest FC vinde fortjent 5-2 over BSV.

Der gik et minut, så kom det første forsøg fra gæsterne, men bolden gik langt over hjemmeholdets mål. Et fint spil op af banen og Martin Koch kunne bringe Nordvest FC foran 1-0 efter blot to minutters spil.

Men føringen holdt kun halvandet minut, så udlignede BSVs Magnus Rasmussen til 1-1.

I de efterfølgende 25 minutter skiftedes Nordvest FC og BSV til at have gode chancer, der dog alle gik enten forbi målet eller blev taget af målmanden.

Men i 29. minut bragte Frederik Tingager hjemmeholdet foran 2-1. Nordvest FC havde herefter et par halvhjertede forsøge og det samme havde BSV, men på trods af et par gode chancer, var det først med et minut tilbage af første havleg, at gæsterne igen fik mål, denne gang ved Andre Riel, der gjorde det til 2-2.

Efter pausen var det BSV der dominerede de første minutter. Allerede efter 30 sekunders spil gjorde BSV forsøget med et spark, der blev afværget af Nordvest FCs målmand Lasse Krogh.

Presset varede indtil Nordvest FC i 12. minut scorede til 3-2 på et hovedstød af Kristoffer Dirksen efter et godt hjørnespark ind foran gæsternes mål.

Godt et minut efter forsøgt hjemmeholdet sig igen, men bolden gik tæt forbi BSVs mål. I 60. minut kunne makkerparret Ricki Olsen og Martin Koch have sat endnu et mål på måltavlen, da parret spillede sig op mod BSVs mål. Men gæsternes målmand, Nikolai Bjerregaard, lavede et modigt modtræk og løb ud og tog bolden og afværgede dermed Koch og Olsens angreb.

Men Martin Koch hævnede sig i 64. minut, da han gjorde det til 4-2 for Nordvest FC.

Fem minutter senere blev Holbæk tilkendt et frispark efter en modspiller havde hånd på bolden og med en placering lige uden for feltet, var der en oplagt chance for at score endnu et mål. Men bolden blev hamret lige forbi målet.

I 72. minut hamrede Andreas Holm det sidste søm i BSVs kiste, da han sendte bolden forbi målmanden til 5-2.

I Kampen sidste minutter hvavde NVFC to-tre chancer, der dog enten gik forbi målet eller blev taget af målmanden.

Kampen endte derfor med en velfortjent 5-2 sejr til Nordvest FC.

Kan du ikke se slideshowet herover? – så klik her.