20. april 2024

Nordvest FC satte en føring over styr og måtte nøjes med et enkelt point i søndagens kamp mod Nykøbing FC på Telenor Arena i Nykøbing F.

Der var blot gået tre minutter efter dommer Benjamin Leander havde fløjtet kampen igang til Martin Koch bragte Nordvest FC foran 0-1. Dermed havde Nordvest FC lagt ud. Mohammed Asrihi fulgte trop et kvarter senere med en scoring til 0-2.

Med fem minutter tilbage af 1. halvleg lykkedes det hjemmeholdets Jan Berner, at sende bolden ind i Nordvest FCs mål til 1-2.

Godt et kvarter inde i 2. halvleg scorede Martin Koch igen – og sendte dermed gæsterne foran 1-3. Blot to minutter senere fik hjemmeholdet endnu en scoring på tavlen, da Mathias Olsen gjorde det til 2-3.

Og så var gejsten tilbage hos Nykøbing FC, som formåede at presse Nordvest FC og i 70. minut kom kampens sidste scoring, da Lars Pleidrup udlignede til 3-3.

Dermed måtte Nordvest FC nøjes med et enkelt point for den uafgjorte kamp.