20. april 2024

Holbæk B&I beder sponsorerne om ekstra støtte. Foto: Rolf Larsen.

Holbæk B&I har indgået talent-udviklingsaftale med Brøndby IF. Foto: Rolf Larsen.
Holbæk B&I har indgået talent-udviklingsaftale med Brøndby IF. Foto: Rolf Larsen.
Holbæk B&I er blandt superligaklubben Brøndby IF´s nye samarbejdsklubber om talentudvikling for U10-U15. Det skriver Holbæk B&I på sin hjemmeside.

Aftalen præsenteres officielt mandag ved en pressekonference i Brøndby, men allerede nu løfter Holbæk B&Is formand Kenny Jensby lidt af sløret for aftalen:

- Aftalen sikrer os et professionelt fundament for at fastholde, tiltrække og udvikle talenter, siger Holbæk B&Is formand, Kenny Jensby. Arkivfoto: Rolf Larsen.
– Aftalen sikrer os et professionelt fundament for at fastholde, tiltrække og udvikle talenter, siger Holbæk B&Is formand, Kenny Jensby. Arkivfoto: Rolf Larsen.

– Formålet med samarbejdsaftalen er at højne talentudviklingen for årgangene U10-U15, hvor Brøndby stiller sin viden og erfaring til rådighed både sportsligt og kommercielt.

– Aftalen sikrer os et professionelt fundament for at fastholde, tiltrække og udvikle talenter, som vi dels kan få glæde af på vores egne ungdomshold og divisionshold, og dels kan tilbyde en karriere i Brøndby, hvis talentet rækker. Dermed styrker vi ambitionen om at være den fodboldklub i Nordvestsjælland, der gennem et samarbejde med områdets øvrige klubber, bedst kan tilbyde talentudvikling, siger Kenny Jensby til klubben hjemmeside.

Han mener at klubben skal være stolt over, at blive en del af Brøndby IF’s talentudviklingsprojekt og så mener han, at aftalen er et godt eksempel på, at den nye bestyrelse i Holbæk B&I kan skabe resultater for klubben.

Læs også:
Holbæk B&I er nyt regionalt talentcenter for Superligaklub
Holbæk B&I formand: En aftale med penge i