20. april 2024

Nordvest FC beholdt lidt af æren, da holdet søndag eftermiddag var på besøg hos Næstved BK.

Mens 1. halvleg kun bød på et enkelt mål, så var 2. halvleg et sandt målorgie.

Næstved bragte sig foran 1-0 på et mål af angriber Tobias Thomsen. Det var 1. halvleg eneste mål.

Men i 2. halvleg gik det pludseligt stærkt.

Syv minutter inde i 2. halvleg bragte en anden Tobias, nemlig Tobias Brenøe Næstved foran med yderligere et mål til 2-0. Få minutter efter kom hjemmeholdet yderligere foran, da Kristoffer Munksgaard sendte bolden i Nordvest FCs mål til 3-0.

Efter yderligere syv minutter udbyggede Mikkel Rygaard Næstveds føring yderligere til 4-0 og Tobias Thomsen cementerede Næstveds føring, da han tre minutter efter sendte bolden i mål til 5-0.

Det kunne således se ud som om, at sydsjællænderne skulle vinde kampen stort. Men så satte Nordvest FC ind i de sidste minutter og i 79. minut sørgede Martin Koch for, at Nordvest FC også kom på måltavlen, da han scorede til 5-1.

Med blot tre minutter tilbage af den ordinære spilletid sendte Mohammed Asrihi bolden i hjemmeholdets mål og gjorde nederlaget lidt mindre, med en scoring til 5-2.