25. april 2024

Nu er det snart tid til sæsonafslutning i Klub Filmstriben på Holbæk bibliotek.

Derfor inviterer klubben til film, popcorn og saftevand for de 8 – 12 årige fredag den 11. april i den lille sal på Holbæk bibliotek og da det er sæsonafslutning vil der være lidt ekstra guf, lover biblioteket.

Dørene åbnes kl. 14.20 og filmene starter klokken 14.30. Bagefter vil der være snak om hvilken film der var bedst, kedeligst, sjovest… Og om der er nogen ønsker til næste sæson. Arrangementet er færdigt ca. kl. 15.45.

Der er tre film på plakaten:

De fantastiske 3
Det er fortæl-om-dine-forældres-arbejde-dag i klassen og 8-årige Casper – klassens nørd – skal fortælle om sin fars kedelige job i kommunens borgerservice. Casper har dog en trumf i ærmet. Hans far har nemlig en hemmelig identitet som superhelt i den kommunalt ansatte trio De Fantastiske 3.

Brainy
Brainy er 10 år har opbygget en magisk verden for at komme sig over sin bedstefars død. Brainys mission er at samle døde dyr og sende dem op til stjernerne, hvor de kan leve igen. Men en dag møder han Denice, der ændrer hans verden.

It came from the west
Sjov, splattet og temmelig ulækker film om Virgil der bor i en saloon langt, langt ude på prærien. Hverken hans far eller farens to venner tager ham seriøst. En dag bliver saloonen overfaldet af en masse zombier. Vil det lykkes Virgil at bevise, at han ikke er en svagpisser?

Billetter kan hentes gratis på Holbæk bibliotek.