16. april 2024

Knud Erik: Når jeg engang dør, ved jeg ikke rigtig om de efterladte skal sende bud efter bedemanden eller skrothandleren , med så meget metal, der er indbygget i min krop. Foto: Jesper von Staffeldt.

Knud Erik: Når jeg engang dør, ved jeg ikke rigtig om de efterladte skal sende bud efter bedemanden eller skrothandleren, med så meget metal, der er indbygget i min krop. Foto: Jesper von Staffeldt.
Knud Erik: Når jeg engang dør, ved jeg ikke rigtig om de efterladte skal sende bud efter bedemanden eller skrothandleren, med så meget metal, der er indbygget i min krop. Foto: Jesper von Staffeldt.
Endnu et landbrugsmuseum tænker folk, og gab, gab, hvis man ikke lige er interesseret i landbrug i gamle dage. Men så skulle du se denne lille video om Knud Erik og hans landbrugsmuseum på Orø.

Knud Erik er over 85 år og still going strong – i hvert fald med hovedet. Bentøjet kunne have det bedre. Men Knud Erik er meget mere end en landmand, han er en slags Ole opfinder. Han har selv bygget en stor model af et tærskeværk, som fungerer. Men når du tænker på museum, så kan tanken let blive tørre og kedelige kustoder, uopfindsomme montre-udstillinger osv.

Men Knud Erik er en meget spændende og medrivende fortæller, og humor fylder en stor del af fortællingen. Ej heller går han af vejen for en lidt vovet vittighed. Et eksempel: Man skal ikke samle benene, når man går i gang med en brolæggerjomfru, for ellers knalder man tæerne.

Som et PS kan nævnes, at Knud Erik Jensen for øvrigt laver flere utrolig velsmagende snapse, hvilket vi her på Holbaekonline.dk roligt skrive under på, da jeg har undersøgt kilden ret grundigt. Udsendelsen har været sendt før på TV-Vestsjælland, men på det tidspunkt, var det kun en del af seerne , der kunne fange kanalen.

Knud Erik er et oplagt emne for en Søren Ryge udsendelse, men du kan høre ham fortælle om sig selv og sit landbrugsmuseum på Hestebedgård fredag d.27. februar kl. 19. Udenøs er også velkomne. Yderligere oplysninger kan fås på telefon: 59470225

7 thoughts on “Knud Erik og hans landbrugsmuseum på Orø

  1. Har haft kontaktet Søren Rye! Men han havde nok, at gøre!Men der er ca.2 år siden, måske han har tid nu!

  2. Prøv dog at kontakte Søren Ryge igen. Knud Erik er ubetinget et besøg værd !!

  3. ja knud erik et bestem et besøg værd har været der flere gang mens vi har boet her på orø jeg har næse været med alle gange i 14 år og knud erik finder på noget nyt hver gang en kanon personlighed

  4. Jeg har netop kontaktet DR1 og sendt en opfordring til Søren Ryge om at komme på besøg hos Knud Erik. Så håber vi at han kommer

  5. Til Hanne oa. Selv om min gode nabo Torben Nielsen siger, det går ikke så stærkt her på Orø, men det går, så har Holbaekonline.dk , allerede sendt videoen til Søren Ryge

  6. Holbaekonline.dk har – desværre – modtaget følgende svar fra Søren Ryge redaktionen :Tak for dit brev om Knud Erik. Han lyder hyggelig, men nej tak til TV med mig. Jeg har simpelthen så mange gode, gamle mennesker liggende i forvejen, at der er nok til flere år. De bedste hilsner fra Søren Ryge P.

Comments are closed.