Regionsrådsformand om it-bøvl: Vi ser på situationen med stor alvor

Regionsrådsforman Jens Stenbæk lover, at it-problemerne følges tæt. Foto: Region Sjælland.

Regionsrådsforman Jens Stenbæk lover, at it-problemerne følges tæt. Foto: Region Sjælland.

Regionrådsformand Jens Stenbæk (V) lover at der man vil følge sagen om regionens IT-bøvl tæt.

Der er store problemer med et nyt it-system hos Region Sjælland. Systemet, der er et kombineret økonomi-, lager- og indkøbssystem har medført problemer med at betale regninger og styre indkøb af varer til sygehusene.

Flere virksomheder, der leverer til Region Sjælland, har oplevet ikke at få deres penge til tiden. Men nu lover regionsrådsformand Jens Stenbæk at alle kræfter sættes ind på at løse it-problemerne.

– Forretningsudvalget ser på situationen med stor alvor, og vi vil i formandsskabet følge sagen tæt, indtil problemerne er løst, siger Jens Stenbæk og fortsætter:

– Der sættes optimale kræfter ind på at gøre Region Sjællands nye økonomi-, indkøbs-, og lagersystem fuldt funktionsdygtigt.

– Det er til stor gene for vores leverandører og vores medarbejdere samtidig med, at vi mangler det komplette overblik over regionens økonomi. Forretningsudvalget har derfor i dag udtrykt sin bekymring over, at det har været nødvendigt for revisionen at afgive bemærkning til regnskabsåret 2013 på grund af indkøringsproblemerne med it-systemet, siger Jens Stenbæk.

Læs også: Region Sjælland har mistet IT-overblikket

Leave a Reply