Foreninger og virksomheder kan få IT-hjælp på biblioteket

Små virksomheder og foreninger kan nu få IT-hjælp på biblioteket. Foto: Maria Alberto Magallanes Trejo.

Små virksomheder og foreninger kan nu få IT-hjælp på biblioteket. Foto: Maria Alberto Magallanes Trejo.

Små virksomheder og foreninger kan nu søge hjælp på biblioteket, hvis de har brug for hjælp til at komme i gang med digital kommunikation med det offentlige.

Inden udgangen af 2013 er det slut med konvolutter og frimærker, når virksomheder skal kommunikere med offentlige myndigheder. Og alle virksomheder og foreninger skal have en digital postkasse inden årsskiftet.
Men det kan være svært, hvis der i den lille virksomhed eller forening ikke er en person, der har styr på computeren. Derfor er der hjælp at hente på Holbæk Bibliotek.

– Det er ikke alle, der er helt fortrolige med computeren eller er klar over de digitale muligheder. Det er derfor Holbæk Bibliotek, i samarbejde med Borgerservice og Holbæk kommunes digitaliseringsafdeling, tilbyder IT-hjælp til at bruge internettet til at kommunikere med det offentlige, siger projektleder Birgitte Haag Jespersen.

Har man brug for hjælp, så skal man bare møde op i IT-cafeen på Holbæk Bibliotek på torsdage fra 16-18 i perioden fra 7. november og frem til jul.

Leave a Reply