20. april 2024

Regnen silede ned da Nordvest FC tog imod B93 på Holbæk Stadion. Foto: Michael Johannessen.

Regnen silede ned og efterårsblæsten fejede ind over stadion, da Nordvest FC søndag eftermiddag tog imod københavnerkluben B93 på Holbæk Stadion.

Det var gæsterne som lagde bedst ud og fter 5 minutter havde B93 en stor chance, som dog ikke resulterede i en scoring. Fem minutter efter var det Nordvest FCs Martin Koch der havde chancen for at sætte tal på tavlen, da han var alene med B93s målmand. Men Martin Koch skød bolden ved siden af målet.

12 minutter inde i 1. halvleg lykkedes det så Olcay Senoglu at bringe B93 foran 0-1.

Begge hold havde flere chancer og kæmpede godt for det, men blæst og regn satte sine spor. I 41. minut havde hjemmeholdet to store chancer for at udligne, men afslutningerne resulterede ikke i mål.

Holdende kunne derfor gå til pause med en 0-1 føring til B93.

13 minutter inde i 2. halvleg udbyggede B93s Mads Rønne føringen til 0-2.

I 64. minut rettede Birol Serinknali lidt op på stillingen, da han sendte bolden i gæsternes mål til 1-2.

323 tilskuere trodsede efterårsvejret for at se kampen.

Kan du ikke se slideshowet herover? – så klik her.