25. april 2024

Bolden går lige forbi Birkerøds målmand. Foto: Michael Johannessen.

Kæmpe comeback til Nordvest FC i kampens sidste minutter.

290 tilskuere overværede en spændende kamp, da Nordvest søndag eftermiddag tog imod Birkerød på Holbæk Stadion. Fra starten var det Nordvest FC som gjorde bedst figur af sig og flere gange i løbet af de første minutter var de nede og presse foran Birkerøds mål. Ikke mindre end tre chancer blev det til på kun tre minutter.

I femte minut fik gæsterne deres første chance, men Nordvest FCs målmand Lasse Sømmergaard var på plads og samlede bolden op. To minutter efter fik Birkerød endnu en chance, da de fik tilkendt et frispark udenfor feltet. Men sparket var for upræcist og bolden fløj henover Nordvests mål.

Nordvest FC fortsatte presset mod gæsterne og fik et par muligheder, der dog ikke resulterede i scoringer.

Efter en halvtimes spil kom en kæmpe chance, da Birkerød sendte et hjørnespark godt ind foran Nordvests mål. Men uheldigvis for gæsterne, så stod Birol klar og sendte straks bolden ud til et hurtigt kontraangreb, som dog ikke blev fuldt helt til dørs for skuddet mod mål endte langt over overliggeren.

I 33. minut kom kampens første scoring. Det skete da Birkerøds Ercan Demirbas sendte bolden forbi Lasse Sømmergaard til 0-1.

Nordvest forsøgte sig i den anden ende minuttet efter men glippede og Birkerød kom igen i boldbesiddelse og lavede et kvikt kontra mod Nordvest, der dog endte med at bolden Lasse Sømmergaard tog bolden.

I 37. minut forsøgte Nordvest FC sig med et et langskud på et frispark, men bolden blev grebet af Birkerøds målmand. Minuttet efter forsøgte hjemmeholdet sig igen. Men denne gang lagde bolden sig i nettaget.

I de sidste minutter af første halvleg, havde Birkerød et par chancer mere, inden holdet med et minut igen bragte sig foran 0-2 på et mål af Mohammed Suhmare.

Dermed kunne de to hold gå til pause med en 0-2 føring til gæsterne.

Fem minutter inden i 2. halvleg lykkedes det Nordvest FC at komme på måltavlen, da Martin Koch skød bolden forbi gæsternes målmand til 1-2.

Men kun to minutter efter sendte Birkerøds Jasin Khayat bolden i hjemmeholdets mål til 1-3.

I 54. minut kunne Nordvest FC have reduceret efter et godt opspil ind i gæsternes felt. Men selve afslutningen glippede og gik lige i hænderne på Birkerøds målmand.

I de efterfølgende minutter fastholdt hjemmeholdet presset mod gæsterne og det resulteret i 67. minut i et flot mål ved Mustafa Bozkurt. Dermed reudcerede hjemmeholdet til 2-3.

Men i mod slutningen af kampen fik Nordvest FC fornyet energi og efter et par gode chancer får Frederik Tingager sendt bolden i Birkerøds mål og udligner til 3-3 i 44. minut.

Men Nordvest FC var slet ikke færdige fire minutter inde i tillægstiden sørgede Ricki Olsen for, at Nordvest FC vandt kampen, da han scorede til 4-3.

Kan du ikke se slideshowet herover? – så klik her.