19. april 2024

Matin Koch (ses bag målet med hænderne i vejret) sørgede for kampens eneste mål. Foto: Rolf Larsen.

546 tilskuere var mødt frem for at se søndagens lokalopgør mellem Nordvest FC og Svebølle BogI.

Det var ikke nogen særlig spændende kamp, og selvom hjemmeholdet Nordvest FC sad på det meste af kampen, så var holdet ikke i sand til at udnytte sine chancer.

Således fik ingen af holdende mål inden pausen.

Efter pausen var det fortsat hjemmeholdet som spillede bedst og havde flest muligheder.

Først i 79. Minut lykkedes det Nordvest FC at få et mål. Det skete da Martin Koch headede på et hjørnespark og sendte bolden i gæsternes mål til 1-0.

Gæsterne fik to gode chancer i kampens sidste minutter, men den ene chance endte i hænderne på Nordvests målmand Lasse Sømmergaard og den anden gik over målet.

Dermed endte kampen med en 1-0 sejr til Nordvest FC.