29. marts 2024

Der var glæde på Nordvest FC, da holdet søndag slog SC Egedal 4-0. Foto: Rolf Larsen.

Nordvest FC vandt fortjent 4-0 over SC Egedal i søndagens kamp på Holbæk Stadion.

Det var ellers et SC Egedal fuld af selvtillid, der løb ind på banen ved kampstart. Gæsterne startede med at lægge pres på hjemmeholdet, der dog hurtigt kom efter det. Efter et halvhjertet forsøg fra SC Egedal i 3. minut, var det hjemmeholdet, som stod for det meste af spændingen i kampen.

I 8. minut, forsøgte Nordvest FC sig, men bolden gik til hjørne. Heller ikke hjørnesparket resulterede i et mål, for bolden gik forbi målet.

Nordvest fik flere mindre chancer i minutterne efter, men ingen af dem resulterede i et mål.

SC Egedal fik et oplagt mulighed, da holdet i 24. minut fik sendt bolden ind i hjemmeholdets felt, og her stod angrebet klar. Men et hovedstød sendte bolden forbi målet.

Fem minutter senere var Nordvest FC i næsten samme situation, da Mads Bøjesen kastede et langt indkast ind i gæsternes felt og her stod NVFCs angreb klar, igen blev der headed til bolden, der dog endte i gæsternes nettag – på ydersiden.

Nordvest FC fortsatte med at lægge pres på gæsterne og det resulterede i et par store chancer. I 36. minut gik der et sus gennem de godt 250 tilskuere på stadion, da det var lige ved og næsten for hjemmeholdet. Og igen tre minutter senere, da Martin Koch ene mand løb op mod gæsternes målmand, der løb ham i møde og fik sparket bolden væk. Til stor ærgelse for hjemmepublikummmet og Martin Koch selv.

SC Egedel fik et skud mod målet, der dog gik forbi, inden Mohammed Ashiri i 44. minut sendte bolden i gæsternes mål og dermed sørgede for en 1-0 føring til Nordvest FC inden pausen.

Efter pausen var det et tændt Nordvest FC, som løb på banen til flere løjer.

Et par gode forsøg i første ti minutter af 2. havleg, fik SC Egedal til at blive frusteret og det resulterede i at Martin Koch blev tildelt et frispark, da han blev ramt af et højt ben.

Frisparket blev taget af Birol Serinkanli, der satte bolden direkte ind i målet til 2-0.

Der skulle ikke gå mere end 1 minut, før hjemmeholdet igen fik mål på tavlen. Et hurtigt spil op ad banen efter SC Egedal tabte bolden og Patrick Juhl scorede til 3-0.

Der var et par chancer til begge hold i de efterfølgende minutter. Men i 81. minut gjorde Nordvest FC jobbet færdigt, da Mustafa Bozkurt satte bolden ind mellem stængerne hos gæsterne til 4-0.

Selvom hjemmepublikummet kaldte på et femte mål, så blev det ved en 4-0 sejr til Nordvest FC over SC Egedal.