20. april 2024

Næstved fik det første mål blot 36 sekunder inde i kampen. Foto: Rolf Larsen.

Nordvest FC blev tabte 3-5 i søndagen kamp mod Næstved BK.

Den tidligere Nordvest FC sportschef Martin Jungsgaards syddjællandske tropper overrumplede nordvestsjællænde med et hurtigt og effektivt spil.

Der gik kun 36 sekunder så fik Næstved sit første mål, da Mikkel Rygaard overraskede både forsvar og målamdn, og sendte bolden i hjemeholdets mål. Nordvest kom sig aldrig rigtig over det.

Det gik lidt frem og tilbage over banen, indtil Nordvest fik en chance i 6. minut. Bolden var gået til hjørne og forsøget kom godt ind i feltet, men afslutningen var upræcis og Nordvest fik ikke noget ud af det.

Godt et minut efter fik Næstved et forsøg med et skud direkte på målet. Men Lasse Sømmergaard stod klar og reddede bolden.

Kort efter fik gæsterne igen en chance og med klumpspil foran Nordvests mål kunne det have endt med et mål, men det lykkedes forsvaret at få tilkæmpet sig bolden og sparket den væk.

Nordvest fik et forsøg mere i 14. minut, men bolden endte med at lægge sig i gæsternes nettag. Men seks minutter senere, lykkedes det Martin Koch, at udligne til 1-1.

Bolden blev herefter spillet frem og tilbage ad banen, inden Nordvest igen fik en god mulighed, der dog i afslutningen endte med, at bolden trillede forbi målet.

Det blev til et par halvhjertede forsøg mere til begge hold, inden Næstved med kun 3 minutter tilbage af 1. halvleg scorede til 1-2 ved et mål af Stefan Nygaard.

Men der stoppede gæsterne ikke. For blot et minut efter blev gæsterne tilkendt et frispark og det udnyttede Mikkel Rygaard til at sende bolden ind i Nordvests mål til 1-3.

Efter pausen virkede begge hold en smule matte, selvom de forsøgte at holde et højt tempo. Alligevel var der ikke rigtig nogen chancer før næsten et kvarter inde i halvlegen, hvor gæsterne havde to skud mod målet, der dog begge endte med at gå forbi.

65 minutter inde i kampen, fik Nordvest FC spillet bolden godt op ad banen, og Martin Koch tonsede hen imod målet med bolden, men Næstveds målmand løb ham imøde, tog bolden og afværgede dermed en oplagt chance for NVFC. Begge hold havde flere forsøg inden Næstveds Kristoffer Munksgaard i 75. minut sendte bolden forbi Lasse Sømmergaard til 1-4.

I 81. minut udbyggede Kasper Mertz Næstveds forspring til 1-5.

Men så var det som om, at Nordvest FC fik fornyet energi. For pludselig begyndte samspillet at virke og opdækningen af modstanderne blev mere skarpe.

To minutter efter Næstved seneste scoring, sendte Birol Serinkali bolden i gæstenes mål til 2-5. Det gav glæde på stadion. Og da Patrick Juhl med blot tre minutter tilbage af den ordinære spilletid gorde det til 3-5 blev der vækket et lille håb om mirakler blandt størstedelen af de 367 tilskuere, der havde fundet vej til stadion.

Men det blev ved håbet, for på trods af tre minutters tillægstid, så kunne hjemmeholdet ikke stille mere op mod gæsterne.