Web-TV: Interview med borgmesteren foran hullet

Borgmester Søren Kjærsgaard foran hullet ‘Lassens gård’. Foto: Jesper von Staffeldt.

Hullet i Ahlgade, dvs. der hvor Lassens gård lå på Ahlgade nr. 34-36 indtil for fem år siden, bliver som tidligere omtalt på Holbaekonline.dk forvandlet fra en byggetomt til et byggeri med 3 forretninger og 18 boliger, hvis alt går vel.

Og det gør det, mener de involverede parter heriblandt borgmester Søren Kjærsgaard.

Men da Holbaekonline.dk’s medarbejder var til stede ved underskrivelsen af en betinget købsseddel, benyttede vi lejligheden til at få et web-interview med borgmester Søren Kjærsgaard. Deres udsendte blev inspireret af hullet foran borgmesteren på billedet, og spurgte om der også opstår et hul i kommunekassen efter år 2014 og om hvor stort hullet kan blive – hvis man ikke skrider ind – størrelsen er man jo ikke helt enige om i byrådet.

Søren Kjærsgaard fortæller også hvordan han stiller sig til Socialdemokraternes forslag om at lægge Arena-projektet i mølposen indtil videre.

Læs også: Sige Agerholm om interview med borgmesteren: Meget interessant

Leave a Reply