20. april 2024

Det var meget lige, da FK Munkholm mandag aften tog imod KFUM BK Roskilde på Fælleden i Holbæk. Foto: Rolf Larsen.

Mandag aften spillede FK Munkholm på hjemmebanen på Fælleden mod KFUM BK Roskilde i Serie 5.

Det var to ligeværdige hold, der skiftedes til at gøre udfald og presse modspillerne. Munkholm var en smule mere ovenpå i 1. halvleg, og kunne gå til pause med en 3-2 føring.

Men i 2. halvleg satte Rosklde de sidste kræfter ind og fik udlignet til først 3-3 og dernedst bragte gæsterne sig foran 3-4. Det lykkedes Munkholm at udligne til 4-4 og på trods af flere ihærdige forsøg, fik hverken gæsterne eller hjemmeholdet flere mål.

Kampen endte dermed uafgjort 4-4.

Kan du ikke se slideshowet herover? – så klik her.