24. april 2024

Arkivfoto: Rolf Larsen.

NVFC spillede uafgjort mod FC Nordsjællands U19-hold i den sidste testkamp inden sæsonstart. Arkivfoto: Rolf Larsen.
Nordvest FCs 2. divisionshold testede formen mod FC Nordsjællands U19-hold, inden sæson starten på lørdag.

Cheftræner Morgens Krogh havde taget mange spillere med, for at vurdere så mange som muligt inden truppen til sæsonpræmieren mod Vanløse.

Martin Koch sørgede for at bringe NVFC foran 1-0, da han scorede 1. halvlegs eneste mål. I de første tyve minutter af kampen var Nordvest FC godt med, men så fik et velspillende FCN U19-mandskab overtaget i kampen.

Efter pausen fik FCN to mål, inden Mohammed Asrihi udlignede til 2-2. Og så kom Nordvest FC tilbage i kampen og viste i de sidste tyve minutter gode takter med fine kombinationer.

Kampen med FC Nordsjællands U19-hold var den sidste testkamp inden det går løs i 2. Division på lørdag. Kampen spilles på Vanløse Idrætspark med start klokken 15.00.