28. marts 2024

Luften er 22 grader, vandet er 17.grader og pigen er...? Foto: Jesper von Staffeldt.

Luften er 22 grader, vandet er 17.grader og pigen er…? Foto: Jesper von Staffeldt.
Som tidligere nævnt på Holbaekonline.dk tilbyder Orøfærgen hver tirsdag og fredag i juli måned et minicruise på 2,5 times varighed, hvor færgen sejler uden for sin vante sejlrute mellem Isefjordens perle og Holbæk.

Desværre tillader tiden ikke, at man kan sejle hele vejen rundt om Orø, men der er alligevel meget at se på og det er jo ikke hver dag, at man kan se Kyndbyværket fra søsiden ombord på Orø-Holbæk færgen.

Både i fredags og i går tirsdag var der udsolgt. Og det kan man godt forstå, for prisen på 75 kr. for turen kan ikke ruinere nogen.

Og man hyggede sig om bord på færgen: Nogle havde medbragt en picnic-kurv og drikkevarer, andre nød udsigten, der blev tid til et ekstra kys, der blev fotograferet til den store guldmedalje…

To af Holbaekonline.dk’s medarbejdere var med på turen, den ene på færgen og en anden i en motorbåd, som sejlede ved siden af færgen. Denne motorbåds ejer har et godt kendskab til færgen, idet han er styrmand på denne.

Vi har lavet et lille slideshow fra turen og på fredag bringer vi en lille videofilm fra turen her tirsdag aften. Denne film er sponseret af Orø-Holbæk Færgeoverfarten.

Kan du ikke se slideshowet herover? – så klik her.

3 thoughts on “Minicruise med Orøfærgen er blevet en stor succes

  1. Dette cruise er en herlig ting, som Færgeoverfarten skal have ros for.

    Det var hyggeligt, som det vist også fremgår ganske tydeligt af billederne !

  2. Man skal være vaks ved havelågen hvis man skal have billet til Cruiset, har nu købt billet til en tur. Håber vejret er med os.

    Flot film.

    Hilsen Ole.

Comments are closed.