Orø bliver lappet sammen

En strategisk velanbragt asfaltlap foran Hestebedgård som på mandag får besøg af Dronningen. Foto: Jesper von Staffeldt.
Som vi tidligere har omtalt på Holbaekonline.dk, så er man i fuld gang med at “shine ” øen op før regentparrets besøg på Isefjordens perle på mandag.

Der bliver klippet hække til den helt store guldmedalje, der bliver malet og selv lægeboligen har fået malet indgangspartiet. Asfaltlapper bliver i sidste øjeblik anbragt på de strategisk rigtige steder. Således på afkørslen mellem Brøndevej og Møllebakkevej, ved den gamle Brugs og ikke mindst i Kattekærstrædet, hvor Hestebedgård ligger, og som Dronningen skal besøge på mandag. Men endnu engang; det glæder langt de fleste Orøborgere uanset om man er royalist eller republikaner, for som man stadig siger: Kan regentparret ikke også komme på besøg næste år?

One thought on “Orø bliver lappet sammen

  1. Det er discount asfaltering ,lapperier. Før var det bare slidt, nu er det grimt. Håber Krone 1 er godt affjedret, for er nogen bump, når man kommer på cykel.

Skriv et svar