29. marts 2024

663 tilskuere så på, da Nordvest FC indkaserede et nederlag mod den traditionsrige københavnerklub BK Frem lørdag eftermiddag.

BK Frem havde selv tabt sine to seneste kampe, mens Nordvest FC havde henholdsvis vundet og spillet uafgjort i sine to seneste kampe.

BK Frem var tændt fra start tændt og Nordvest FC var tydeligvis på udebane og måtte da også allerede efter et par minutter se hjemmeholdet få en stor chance på et hjørnespark, der endte med at blive headed over mål.

I kampens femte minut sparkede Danni Jensen bolden ind i Nordvest FCs mål efter et hurtigt træk.

Kort efter fik hjemmeholdet endnu en mulighed, der dog ikke resulterede i en scoring.

Nordvest FC fik også en mulighed, da Thomas Jensen i 10. minut forsøgt sig med et skud langt fra mål Bolen gik til hjørne og det blev ikke til noget.

Fire minutter efter havde NVFC igen en chance, men bolden blev blev afværget i forsvaret. Kort efter forsøgte Mohammed Asrihi sig med et langskud, men afslutningen var ikke på plads og bolden gik forbi BK Frems mål.

Ricki Olsen forsøgte sig i 18. minut på lang afstand, men også hans forsøg gik forbi modstandernes mål. Ti minutter senere var Ricki Olsen igen tæt på, denne gang med et hovedstød. Men bolden gik igen forbi målet.

Og så var det igen BK Frem som kørte på. I 35. minut snurede Jeppe Østenkær rundt om sig selv med bolden og sendte bolden mod Nordvests mål. Men heldigvis for gæsterne, gik bolden forbi målet.

I 37. minut bragte BK Frem sig foran 2-0, da Danni Jensen fik bolden fra Beran Camili og sparkede mod målet, her ramte den en NVFC spiller og gik ind.

Kort efter fik BK Frem igen en chance, da Jeppe Østenkær headede til et indlæg, men bolden gik forbi Nordvest FCs mål.

De to hold kunne derfor gå til pause med en 2-0 føring til hjemmeholdet.

Seks minutter inde i pausen kunne Mohammed Asrihi have reduceret BK Frems føring, da han efter en lang tur på tværs af banen sendte bolden mod hjemmeholdets mål. Desværre for Asrihi og NVFC ramte bolden overliggeren.

I de efterfølgende minutter havde BK Frem to chancer, der begge gik forbi målet.

En passivt BK Frem forsvar var lige ved at koste hjemmeholdet et mål, da Hassan Bashir spillede sig fri og sendte bolden ind mod målet. Men BK Frems målmand fik fat i bolden og det endte dermed uden scoring.

Frem havde et par gode chancer mere inden dommeren fløjtede kampen af. Men målscoren forblev ved 2-0.