28. marts 2024

Nordvest FC vandt på hjemmebane over Fremad Amager. Foto: Rolf Larsen.

Det var fuldt fortjent, at Nordvest FC vandt onsdagens 2. Divisionskamp på hjemmebanen i Holbæk.

Allerede fra start var det Nordvest FC som havde mest kontrol over bolden. Fem minutter inde i kampen fik hjemmeholdet to chancer for at score på gæsterne, men efter den første blev parereret væk, gik den anden over gæsternes mål.

Et hurtigt spil ned mod NVFCs mål blev afværget at et godt spillende forsvar, og et kvarter inde i kampen havde Nordvest igen en god chance, der dog gik forbi gæsternes mål.

Endnu en chance kom da et hjørnespark blev sendt godt ind foran Fremad Amagers mål og der blev den banket ind mod målet, men desværre for hjemmeholdet, gik den forbi.

Fremad Amager havde en god chance et minut senere, og fik sendt bolden ind i nettet til stor glæde for Fremad Amagers medrejsende fans. Desværre for dem – og til glæde for Nordvests fans – så havde dommeren allerede fløjtet for frispark til Niklas Dannevang. Dermed var der ikke mål til gæsterne.

26 minutter inde i kampen fik Nordvest FC endnu en god chance med et godt og præcist skud på Fremad Amagers mål. Men gæsternes målmand var på sin plads og tog bolden.

Resten af halvlegen skiftede holdende til at skyde mod hinandens mål, men det var Nordvest FC der havde flest skud mod mål og som var tættets på at score. Nordvests forsvar var effektive og forhindrede flere gange gæsterne i at få et ordentligt spil igang nede foran målet.

Ingen af holdende formåede at score og de kunne derfor gå til pause med stillingen 0-0.

Efter pausen fortsatte Nordvest FC med sit gode spil. Alligevel fik Fremad Amager en chance for at skyde mod målet, men Niklas Dannevang sendte bolden ud til hjørne og så klarede forsvaret resten.

8 minutter inde i 2. halvleg trak skyerne sig sammen over stadion og det begyndte at tordne. Efter 5 minutter var tordenvejret så tæt på, at dommeren sammen med trænere og spillere besluttede at stoppe kampen og vendte til det værste uvejr var ovre. Da spillere, dommere og trænere var gået indenfor, begyndte regnen at styrte ned.

Den ufrivillige pause varede i ca. 20 minutter, før kampen blev genoptaget. Hurtigt var hjemmeholdet klar igen og fik en kæmpe chance, der dog endte i siden af Fremad Amagers mål.

Inden gæsterne nåede at svare igen, kom et nyt lyn og tordenskrald, som fik dommeren til igen at udsætte kampen.

Denne gang varede det dog kun få minutter, inden kampen blev genoptaget.

I 72. minut blev Fremad Amager tilkendt et frispark og det kunne meget vel have resulteret i et mål til gæsterne, men bolden ramte overliggeren og da returbolden blev sparket mod målet, blev bolden slået væk af Niklas Dannevang.

Og så kom kampen første mål endelig. I 78. minut sendte Martin Koch bolden i gæsternes mål efter et hurtigt opspil. Dermed kom Nordvest FC foran 1-0.

Målet fik sat lidt ekstra skub i et ellers godt tændt Nordvest-mandskab og det kom hurtigt til et par forsøg mere, der dog ikke gav resultat.

Med fem minutter igen, fik Fremad Amager en chance for at udligne, men Niklas Dannevang var på pletten og tog bolden.

I sidste minut af dommerens tillægstid forsøgte Fremad Amager med hurtigt skud mod Nordvest FCs mål, men bolden gik over målet og dermed sluttede kampen med et 1-0 sejr til Nordvest FC. Den første sejr på hjemmebane siden oktober sidste år.

Kan du ikke se slideshowet herover? – så klik her.