24. april 2024

Mohammed Asrihi , der her reducerer til 1-2 mod FC Roskilde i maj i år, er fortsat med i A-truppen. Foto: Rolf Larsen.

Mohammed Asrihi reducerer til 1-2 i kampen mod FC Roskilde onsdag aften. Foto: Rolf Larsen.

Det endte uafgjort, da Nordvest FC onsdag aften tog imod FC Roskilde i en kamp, der længe så ud til at ende med nederlag til hjemmeholdet.

Nordvest FC fik en god chance 14 minutter inde i kampen men bolden gik forbi målet. Sekunder efter var gæsterne nede foran NVFCs mål og fik en chance, de dog ikke udnyttede.

Men så lykkedes det gæsterne at komme foran 0-1 da Lars Brøgger Hansen scorede kampens første mål.

8 minutter efter var det igen Lars Brøgger Hansen der gjorde aften sur for holbækkerne, da han sendte bolden forbi Micklas Dannevang til 0-2.

Og Lars Brøgger Hansen kunne få minutter senere have gjort det til 0-3 hvis ikke NVFCs forsvar var på pletten og gjorde det svært for ham at komme til.

I 33. Minut fik hjemmeholdet en stor chance, men bolden blev pareret væk.

Med fem minutter tilbage af første halvleg fik Roskilde en ny stor chance efter et hjørnespark.

Efter pausen fik hjemmeholdet den første chance, men Roskildes målmand var på plads og tog bolden med hænderne.

Roskilde pressede hårdt på og fik tre chancer på fem minutter.

Nordvest fik en chance mere med et indkast ind foran gæsternes mål, men afslutningen var ikke i orden og chancen blev ikke konverteret til scoring.

79 minutter inde i kampen lykkedes det Roskilde at spille bolden ned i NVFCs felt. Dannevang løb ud, men fik ikke fat i bolden. Nu kunne Roskilde have scoret, hvis ikke NVFCs forsvar havde været på pletten og fik skudt bolden væk.

Og så kom det, som flertallet af de 391 tilskuere havde ventet . nVFCs nr 14 sendte bolden forbi Roskildes målmand og ind i nettet og rettededermed lidt op i stillingen med et mål til 1-2.

To minutter efter forsøgte Roskilde, men Dannevang tog bolden

I 81. Minut sendte Martin Koch bolden i Roskildes mål og udlignede dermed til 2-2.

Kampens sidste minutter var det hjemmeholdet, som styrede med tre chancer.

Men der blev ikke lavet flere mål, så kampen endte uafgjort 2-2.

Kan du ikke se slideshowet herover? – så klik her.