29. marts 2024

Nordvest FC vandt stort over Skjold Birkerød på Birkerød Stadion onsdag aften: Foto: Thomas Ø. Andersen.

Onsdag aften hentede Nordvest FC to point, da holdet vandt over Skjold Birkerød på Birkerød Stadion.

Kampen, der skulle have været spillet tidligere på foråret, var ikke just oprivende i den første halvleg. Først i sidste minut lykkedes det Nordvst FC at kome foran 0-1 på et mål af Martin Koch.

Efter pausen fortsatte NVFC med scoringerne. I 62. minut sendte Mohammed Ashiri bolden forbi Birkerøds målmand til 0-2. Og Et kvarter senere var han igen på pletten og sørgede for at udbygge føringen til 0-3.

Sidste mål blev sat ind i tillægstiden af Hassan Bashir, som dermed sørgede for at Nordvest FCs sejr endte på et flot 0-4. Det var også forårets første sejr for NVFC.

Næste kamp spilles hjemme på Holbæk Stadion søndag eftermiddag mod Næstved.