28. marts 2024

Det går godt for Holbæk B&Is U18-pigerne, som i går vandt deres første kamp i 3. division.

Kampen blev spillet på udebane mod AB Tårnby. Kampen startede med lidt at et chok, for anfører Linda Vinther må udgå allerede efter et halvt minut fordi hun blev ramt af et knæ i baghovedet.

Men på trods af hendes exit lykkedes det Holbækkerne at score fem mål på 25 minutter. Dommeren var ikke mødt op, så i stedet dømte Tårnbys træner kampen og efter han havde tildelt hjemmeholdet et straffespark, som resulterede i mål, var Holbækkerne ikke helt tilfredse med dommeren.

Holbæk fik dog scoret endnu et mål inden pausen.

Efter pausen var dommeren skiftet ud og Holbækkerne skulle nu ‘bare’ holde føringen. Hjemmeholdet får sendt bolden i mål til 2-6, inden Holbækkerne kort før kampens slutning igen får scoret et mål.

Kampen ender således 7-2 til Holbæk B&I. En flot start i 3. division.