29. marts 2024

Både øvede fotografer og nybegyndere er velkomne til Summer Meetup på Orø Camping. Arkiv foto: Nicolas Garcia (CC BY-SY 2.5).

Både øvede fotografer og nybegyndere er velkomne til Summer Meetup på Orø Camping. Arkiv foto: Nicolas Garcia (CC BY-SY 2.5).

Der vil formentlig blive et værre ‘knipsen’ og ‘blitzen’ på Orø Camping denne sommer, når fotografer, modeller og makeup artister sætter hinanden i stævne på Isefjordens Perle.

Henrik Jensen fra Orø Camping har taget initiativ til at lave et såkaldt ‘Summer meet-up’ for fotografer, modeller og makeup artister, der har lyst til at møde hinanden. Der er ingen krav til hvor dygtig man er – der vil være mulighed for at lære nyt eller måske videregive det man selv kan til andre med samme interesse.

Ifølge arrangementets beskrivelse, vil der bl.a. blive oprettet studie på campingpladsen med flash anlæg, og der vil være mulighed for at arbejde med et udendørs studie også.

Og så byder Orø jo på smukke landskaber og der er strand lige ved campingpladsen, som enhver fotograf nok skulle kunne bruge til noget.

Alle kan deltage – modeller skal dog mindst være 18 år – og man kan selvfølgelig overnatte på campingpladsen.

Arrangementet finder sted i weekenden 24. – 26. maj og du kan læse mere om arrangementet og priserne her.

1 thought on “Fotografer og modeller mødes på Orø Camping

Comments are closed.