29. marts 2024

Holbæk BK (hvide trøjer) tabte søndag eftermiddag til CBS Sport (blå trøjer) efter en meget spændende kamp. Foto: Rolf Larsen.

Det var bogstaveligt talt en kamp der blev afgjort i de sidste sekunder, da Holbæk BK søndag eftermiddag tog imod CBS Sport i Bjergmarkshallen.

De to 2. divisions hold spillede til at starte med meget lige og skiftedes til at tage føringen. Med stillingen 40 – 38 i Holbæks favør efter 2. periode, var kampen langt fra afgjort inden pausen.

Da tredje periode gik i gang, kom Holbæk bedst fra start og på under to minutter scorede hjemmeholdet seks point og lagde sig i spidsen 46 – 38. Men der skulle gå fire minutter før Holbækkerne igen fik en scoring på tavlen. På trods af flere gode chancer, var der for mange fejlafleveringer og upræcise skud mod nettet og det kostede point. I mellemtiden fik gæsterne spillet sig op til 46-44. Da tredje periode var slut var gæsterne forbi hjemmeholdet med stillingen 53-54.

Holbækkerne fortsatte i 4. periode med at lave alt for mange fejl i både forsvar og angreb og da CBS Sport samtidig havde fået styr på sit spil, kunne gæsterne udbygge sit forspring. Med fem minutter tilbage af kampen var gæsterne foran 64-72.

Men så fik Holbækkerne vendt heldet og med under to minutter tilbage, fik hjemmeholdet fornyet håb, da det lykkedes at komme foran 78-77. Gæsterne kom godt igen og fik udlignet til 78-78 med et minut igen og derefter udbygget til 78-81.

Med syv sekunder tilbage af kampen valgte Holbæk at bruge sin sidste time-out og da det var dem, der havde bolden efter time-out’en var der en reel mulighed for, at bringe sig foran med et tre point skud. Men strategien lykkedes ikke, for det endelige skud mod kurven var upræcist og gik ikke i.

Dermed endte kampen 78-81 til CBS Sport.

Kan du ikke se slideshowet herover? – så klik her.