28. marts 2024

Holbæks 3. divisions damer havde ingen problemer med Næstved/Herlufsholm. Foto: Rolf Larsen.

Det var ikke svært for Holbæks 3. division damehold at vinde søndagens kamp mod Næstved/Herlufsholm.

Kampen blev spillet søndag eftermiddag i Stadionhallen i Holbæk.

Allerede fra starten lagde Holbæk stilen og kom hurtigt foran 4-0. Først 8 minutter inde i kampen lykkedes det gæsterne at få et mål ind. I det hele taget havde Næstved/Herlufsholm svært ved at komme rigtig ind i kampen og det ledte til mange skub i frustration.

De to hold kunne gå til pausen med stillingen 19-12 til Holbæk.

Efter pausen gik gæsterne mere til stålet og havde en god periode med hurtige kontraangreb, som resulterede i mål. Et kvarter inde i 2. halvleg havde gæsterne fået 21 mål på tavlen. Men Holbæk holdt sig hele tiden foran gæsterne og havde 25 mål på tavlen.

Efter 50 minutter havde Holbæk en føring på 29-23, mens frustrationerne begyndte at melde sig hos Næstved/Herlufsholm der kom ind i en tørkeperiode og ikke kunne score et eneste mål. Hjemmeholdet fortsatte derimod med at udbygge føringen. Med fem minutter tilbage af kampen var stillingen 32-23 og gæsterne var stadig ikke istand til at sætte bolden i Holbæks net.

Med et minut tilbage af kampen var stillingen 34-24, men hverken gæsterne eller hjemmeholdet var færdige med at score mål. I løbet af de sidste sekunder lykkedes det begge hold at score et enkelt mål og kampen endte dermed 36-25.

Kan du ikke se slideshowet herover? – så klik her.