29. marts 2024

Holbæks herrer vandt med et enkelt mål, da holdet tog imod Rødovre i Stadionhallen. Foto: Rolf Larsen.

Det blev en meget snæver sejr, da Holbæk HK i dag tog imod Rødovre HK på hjemmebane i Herrernes Kvalifikationsrække.

Kampen var yderst spændende. Begge hold var godt med i 1. halvleg der sluttede med cifrene 18-14 i Holbæks favør. Efter pausen blev der skruet op for spændingen. Holbæk øgede hurtigt sin føring til 19-14. Men rødovre lod sig ikke kue af forskellen og efter 17 minutters spil i 2. halvleg kom Rødovre foran 23-24.

De to hold skiftedes til at tage initiativet og med ni minutter igen var Holbæk foran 27 – 25, men Rødovre var lige bag efter.

Med to minutter tilbage af kampen var stillingen 29-29. Holbækkerne sendte igen bolden i mål til 30-29.

Helt nervepirrende blev det i sekundet inden slutsignalet, da Rødovre fik tildelt et frikast lige foran Holbæks mål. På det tidspunkt førte Holbæk med et enkelt mål, så en scoring ville ende med uafgjort. Heldigvis for hjemmeholdet, så brændte Rødovre kastet og dermed vandt Holbæk 30-29.

Kand du ikke se slideshowet herover? – så klik her.