28. marts 2024

Søndag eftermiddag spillede Nordvest FC sin sidste kamp inden vinterpausen. Det skete mod FC Helsingør på Helsingør Stadion.

Der skulle gå 19 minutter, inden det første mål blev scoret. Det var FC Helsingørs Jonathan Nielsen, der sørgede for kampens første mål og bragte dermed hjemmeholdet foran 1-0.

Martin Koch sørgede for at Nordvest FC kom på scoringstavlen, da han i 37. minut udlignede til 1-1.

28 minutter inde i 2. halvleg var det igen Martin Koch, som sørgede for en scoring, da han bragte Nordvest FC foran 1-2.

Men føringen fik kun lov til at stå i fire minutter, så sørgede Jonas Kallehauge for, at FC Helsingør fik bolden i Nordvests mål og udlignede til 2-2.

I 86. minut bragte FC Helsingør sig foran 3-2, da Peter Benjaminsen sendte bolden i gæsternes mål.