28. marts 2024

Holbæk B&I tabte søndag til Kr. Hyllinge IF. Foto: Rolf Larsen.

Holbæk B&I led nederlag på hjemmebane i efterårets sidste kamp.

Holbæk B&I tog søndag formiddag imod Kirke Hyllinge IF i Serie 4, pulje 11 på banerne ved Holbæk Stadion. Kampen var kun få minutter gammel, da hjemmeholdet scorede første mål til 1-0. Få minutter efter udlignede gæsterne til 1-1.

Holbæk B&I havde flere muligheder i kampen, men upræcise afleveringer – og afslutninger – samt et effektivt spillende Kirke Hyllinge-forsvar, gjorde det svært for Holbækkerne.

Det var gæsterne der sad på det meste af kampen – og i 2. halvleg var det dem, som var bedst til at udnytte chancerne:

Med fem minutters mellemrum lykkedes det Kirke Hyllinge at bringe sig foran, først 1-2 og derefter 1-3. Det sidste mål kom efter bolden først havde ramt stolpen. Holbæk B&Is målman havde smidt sig efter bolden inden og forsvaret nåede ikke frem. Kirke Hyllinge kunne derfor puffe bolden over stregen.

Kirke Hyllinge havde muligheden for endnu et mål i begyndelsen af 2. halvleg, men dommeren underkendte målet med begrundelsen at der var offsite. En kendelse Kirke Hyllinges spillere ikke var helt tilfredse med.

Men utilfredshedsheden varede ikke længe hos gæsterne, for da dommeren fløjtede kampen af, kunne de alle glæder sig over, at kunne gå til vinterpause med en sejr at lune sig på.