28. marts 2024

Nordvest FC tabte 1-5 på hjemmbane mod Hvidovre IF. Foto: Rolf Larsen.

Hverken forsvar eller angreb fungerede ordentligt for Nordvest FC i dagens kamp mod Hvidovre IF.

Måske bør Nordvest FCs trænere, officials og fans takke Nicklas Dannevang for, at det kun endte med et fire måls nederlag, selvom han lukkede fem ind.

Helt fra starten af kampen, var det gæsterne som pressede. Hvidovres første forsøg på mål kom allerede halvandet minut inde i kampen, men Nicklas Dannevang stod klar og snuppede bolden.

30 sekunder senere fik Nordvest FC hvad man kan kalde en halv chance, som HIFs målmand uden problemer kunne samle op.

Og så lagde Hvidovre for alvor press på NVFC. i 3. minut fik de igen en chance, som Dannevang samlede op og 3 minutter senere kom endnu en chance, der gik forbi Nordvest FCs mål.

i 9. minut fik hjemmeholdet igen en chance, der dog gik langt forbi gæsternes mål.

Der skulle gå fem minutter før der igen kom noget, der lingede en chance til et af holdende. Hvidovre sendte bolden direkte mod målet og igen var Dannevang klar og tog bolden.

Nordvest fik igen en chance i 17. minut, men som så ofte før, så var angrebet ikke Nordvests bedste kort på hånden, og Hvidovres forsvar fik uden problemer afværget angrebet i feltet.

18 minutter inde i kampen var Hvidovre tæt på at score kampens første mål, men bolden gik akkurat forbi og reddede hjemmeholdet i denne omgang. Da Hvidovre et par minutter efter får frispark uden for feltet, bliver bolden skudt direkte i Nicklas Dannevangs hænder.

Hvidovre har flere forsøg og Nordvest et enkelt i de næste 10 minutter, indtil Hvidovres Ole Dau i 33. minut sender bolden forbi Nicklas Dannevang og ind i mål til 0-1.

Nordvest får minuttet efter en halvhjertet chance, der går forbi målet.

Herefter er det igen Hvidovre som er tættest på med to gode chancer, der begge ender med at blive taget af Nicklas Dannevang.

I sidste minut af 1. halvleg får Nordvest FC muligheden på Hvidovres banehalvdel, men bolden ender med at flyve hen over gæsternes mål.

Dermed kunne de to hold gå til pause med stillingen 0-1.

Efter pausen var det Nordvest FC som kom ud og pressede. Allerede i 46. minut var Mohammed Asrihi tæt på, da han kom ned i HIFs felt med bolden. Men han manglede opbakning fra sine medspillere og forsøget endte med at blive afværget af Hvidovres målmand.

En lillem minut efter fik NVFC igen et par forsøg, der dog ikke rigtig var farlige for gæsterne.

Efter 5 minutter af 2. halvleg, mistede Nordvest FC helt koncentrationen og Hvidovre satte sig igen totalt på kampen. Gæsterne havde flere gode forsøg og Nordvest et par, inden Dannevang i 58. minut afværgede endnu et skud på mål fra Hvidovre.

I 62. minut sendte Ferdinand Bangsgaard bolden i mål på et straffespark og udlignede derved til 1-1.

Men på trods af udligningen, så kom Nordvest aldrig rigtig tilbage og blev farlige.

Ti minutter efter udligningen, gjorde Hvidovres Jonas Hebo Rasmussen det til 1-2.

Hvidovre kørte spillet på Nordvest banehalvdel, ligesom de havde gjort det i 1. halvleg og der var flere forsøg mod Nordvests mål, som enten gik forbi eller blev taget af Nicklas Dannevang.

I 85. minut havde Hvidovres angreb næsten fri passage gennem Nordvest FCs forsvar og Marc Olsen bragte Hvidovre foran 1-3.

Nordvest FC forsøgte herefter med et par angreb, men de bed ikke rigtig fra sig og Hvidovres forsvar, havde ingen problemer med at opløse dem.

I kampens sidste minut bringer Hvidovres Jacob Ingvarsen sit hold foran 1-4.

Men kampen var slet ikke slut endnu – for Hvidovre – der i tillægstiden bragte sig foran 1-5 på et mål af Prince Junior Yoro, inden dommeren fløjtede kampen af.

Dermed måtte Nordvest FC se sig slået 1-5 på hjemmebane.

Kan du ikke se slidehsowet herover? – så klik her.