28. marts 2024

Tuse tabte pokalkampen mod Herlufsholm. Foto: Rolf Larsen.

Der var en sand regn af kort mod Tuse IF, da holdet tirsdag aften tog imod Herlufsholm GF på banen ved Tuse Hallen.

Tuse kom ellers bedst fra start og lagde et pres på gæsterne, som til dagligt spiller i Sjællandsserien. Tuse selv, er i serie 1. Allerede i første minut havde Tuse en chance, som dog ikke gik i mål.

Efter ni minutters spil, fik Herlufsholm en god mulighed, men bolden endte lige hænderne på Tuses målmand.

Tuse fik tildelt et gult kort efter 24 minutter og Herlufholms frispark endte med at gå bag Tuses mål. Tre minutter efter fik Herlufsholm igen et frispark også denne gang endte bolden forbi målet.

Begge hold havde et par forsøg mere, indtil Tuse i 40. minut sendte bolden forbi Herlufholms målmand og ind i målet til 1-0.

Inden de to hold kunne gå til pausen, blev Tuse tildelt endnu et gult kort.

Efter pausen var det Herlufsholm, som sad på kampen. I 51. minut udlignede Herlufsholm til 1-1. Minuttet efter havde gæsterne igen et forsøg, der dog gik forbi Tuses mål.

Tuse forsøgte sig også med en afslutning udefra i 53. minut, men bolden gik langt forbi gæsternes mål.

Minuttet efter blev blev Herlufsholm tildelt et straffespark og der blev givet gult kort til Tuse. Straffesparket blev placeret sikkert i Tuses net til 1-2.

Det var tydligt at Tuses spillere blev frusteret over at være bagud. I 59. minut blev Tuses nr. 2 tildelt et gult kort og da det var hans andet gule kort i kampen, vekslede dommeren det til et rødt og han måtte forlade banen. Resten af kampen måtte Tuse spille med 10 mand på banen.

Som et lille plaster på såret, blev HG tildelt et gult kort et par minutter senere.

Der var ikke meget som ville fungere for Tuse tirsdag aften og holdet kom bagud 1-3 da Herlufsholm scorede, selvom der var helt klart offside.

Herlufsholm havde et par forsøg mere på Tuses mål, inden holdet i 76. minut udnyttede, at Tuses forsvar var helt fraværende og sendte bolden i mål til 1-4.

Resten af kampen havde Tuse et par forsøg mod Herlufsholm, men det var gæsternes som lagde presset og havde de bedste forsøg. Blandt andet et, hvor bolden ramte stolpen.

Kampen endte 1-4 til Herlufsholm GF.