28. marts 2024

Arkivfoto: Rolf Larsen.

Det blev til en sejr, da Nordvest FC lørdag eftermiddag gæstede FC Roskilde på Roskilde Idrætspark.

FC Roskilde, der til denne sæson er rykket ned fra 1. division måtte indkasere et 2-3 nederlag til holdet, som sidste år kæmpede for at få lov til at blive i 2. division.

Begge hold tabte deres første kampe i denne sæson. Nordvest tabte 2-5 til Birkerød og Roskilde tabte 2-0 til Rishøj. Så arvefjendeopgøret mellem de to hold blev ventet med spænding og begge hold ønskede brændende at gå fra banen med en sejr.

Det var et straffespark, taget af Ferdinand Bangsgaard der endte med at give Nordvest FC Sejren. Inden da, havde FC Roskilde fået udlignet efter en første halvleg, hvor Nordvest FC kom foran 2-0. Først på et mål i 19. minut af Ricki Olsen og derefter et mål i 30. minut af Kristian Holm. I halvlegens sidste minut sendte FCR’s Jesper Håkansson bolden i Nordvest målet og de to hold kunne gå til pause med stillingen 1-2 i Nordvests favør.

I 2. halvleg kunne Roskildes Martin Nielsen i 80. minut udligne til 2-2. Men minuttet efter blev NVFC tildelt et straffespark, som Ferdinand Bangsgaard sikkert satte i Roskildes mål til 2-3.

Kampens mål:
19. minut R. Olsen (Nordvest FC)
30. minut K. Holm (Nordvest FC)
45. minut J. Håkansson (FC Roskilde)
80. minut M. Nielsen (FC Roskilde)
81. minut F. Bangsgaard (Nordvest FC) (Straffe)

Fodboldnyheder leveret af: 365fodbold.dk