20. april 2024

Nordvest FC vandt 2-0 over Fremad Amager, da de to hold mødtes i en testkamp i sommerpausen. Søndag eftermiddag mødes de igen. Foto: Rolf Larsen.

Nordvest FC vandt 2-0 over Fremad Amager, da de to hold mødtes onsdag aften i en testkamp. Foto: Rolf Larsen.

Det blev til den tredje sejr i træk for Nordvest FC, da holdet onsdag aften tog imod Fremad Amager i en testkamp på Holbæk Stadion.

I første halvleg spillede de tog hold meget jævnbyrdigt, selvom det var Fremad Amager der fik det første rigtige forsøg allerede fire minutter inde i kampen. Bolden blev dog taget af Nordvest FCs målmand.

Minuttet efter fik NVFC et forsøg, der dog endte over målet.

Sådan gik det frem og tilbage indtil Nordvest FC i 32. minut sendte bolden i mål til 1-0.

Herefter var det Nordvest FC som pressede mest, med flere forsøg som endten blev parreret af målmanden, eller gik forbi målet.

I starten af 2. halvleg var det Fremad Amager som havde overtaget. i 50. minut forsøgte gæsterne sig mod NVFCs mål, men bolden gik forbi.

Herefter gik luften af ballonen og spillet skiftede frem og tilbage indtil Mads Thomsen i 64. minut sendte bolden forbi gæsternes mål. Så var Nordvest FC igen dem der pressede. Tre minutter efter fik Fremad Amager et forsøg udefra, der endte langt forbi målet.

I 69. minut får Fremad Amager hjørne og bolden bliver sendt godt ind over, hvor det ved et held for Nordvest FC endte med, at bolden blev skudt forbi målet. Det var ellers en stor chance for Fremad Amager.

Nordvest fortsatte herefter presset mod gæsterne og i 83. minut øgede hjemmeholdet føringen til 2-0.

Selvom gæsterne bagefter forsøgte at presse NVFC, så var presset ikke nok. I kampens sidste minut fik Fremad Amager ellers en god chance, der gik forbi NVFCs mål.

Dermed sluttede den tredje testkamp for Nordvest FC inden sæsonen går igang, med en 2-0 sejr.

Kan du ikke se slideshowet herover, så klik her.