29. marts 2024

Mathias Lysgaard har netop scoret sejrsmålet 2-1. Foto: Rolf Larsen

Det har været en spændende sæson – og den blev sluttet af med en spændende kamp, der først i overtiden blev afgjort med en sejr til Nordvest FC.

Nordvest FC tog idag imod Elite 3000 fra Helsingør i en kamp, hvor Nordvest FC stadig ikke var 100% sikre på, at holdet også i næste sæson skulle spille i 2. division.

I de første fem minutter af kampen var det gæsterne, som havde initiativet. To forsøg mod Nordvest FCs mål blev det til, dog uden at de var rigtig farlige.

Efter seks minutters spil i 1. halvleg fik NVFC sin første chance, men bolden gik forbi gæsternes mål.

To minutter senere parrerer Nichlas Dannevang bolden, da Elite 3000 forsøger at sende den ind i Nordvest FCs mål. Det ender med klumpspil foran NVFCs mål og Elite 3000 får hele tre forsøg, inden bolden bliver taget i hænderne af Dannevang.

Et frispark til Elite 3000 ender med at ryge over målet og da gæsterne i 21 minut forsøger sig igen, bliver bolden taget af Nichlas Dannevang.

Nordvest FCs første rigtige forsøg kom i 24. minut, men desværre for hjemmeholdets puplikum, blev bolden taget af Elite 3000s målmand Mads Hamberg.

Seks minutter senere får Nordvest FC igen chancen, men angrebet løb ud i sandet og endte i stedet med et hjørnespark. Sparket blev lagt godt ind foran gæsternes mål, men det afgørende skud på målet gik forbi.

Kampens første scoring kom i 36. minut, da Elite 3000s Morten Juul Hansen tog et straffe. I første omgang ramte bolden stolpen – men det spark blev underkendt af dommeren. Da Morten Juul Hansen så for 2. gang skulle sparke straffe, sendte han den ind i målet og dermed kom Elite 3000 foran 0-1.

Minuttet efter fik Nordvest FC en mulighed fra hjørne, der dog endte med at ramme overliggeren på gæsternes mål.

De to hold kunne gå til pause med en 0-1 føring til Elite 3000.

Efter pausen var det Nordvest FC som pressede gæsterne ned på deres banehalvdel og i 53. minut fik Nordvest FC et godt forsøg mod mål, der dog gik forbi.

Herefter skiftede de to hold til at presse hindanden og spillet bølgede frem og tilbage uden at blive rigtig interessant. 31. minut fik Nordvest FC et frispark uden for feltet, men selvom det var tæt på, så røg bolden forbi målet i den lange ende.

Desperationen begyndte at lyse ud af hjemmeholdet og da der i 42. minut var hjørne i Elite 3000s ende, løb målmand Nicklas Dannevang med op til gæsternes felt hvor han var tæt på at score på en rebounce.

I klumpspillet fik Nordvest FC tilkendt et straffespark, da nr. 5 Mathisas Lysgaard blev sparket i hovedet af en modspiller, som havde benet lidt for højt oppe.

Straffesparket blev taget af Martin Koch, der dog fik underkendt det første forsøg og ligesom i kampens første straffespark, måtte sparke om. Bolden blev placeret sikkert i Elite 3000s mål og dermed var der udlignet til 1-1.

Elite 3000 gjorde et hurtigt forsøg på at komme foran, men ramte ikke målet.

I overtiden lykkedes det Mathias Lysgaard at sende bolden forbi målmand Mads Hamburg og ind i Elite 3000s målmand til 2-1.

Dermed vandt Nordvest FC kampen og kan altså nu blive i 2. division.

Kan du ikke se slideshowet herover? – så klik her.