23. april 2024

Kampen endte 1-1, da Nordvest FC søndag mødte B1908. Foto: Rolf Larsen

Det endte uafgjort 1-1 da Nordvest FC søndag tog imod B1908 på Holbæk Stadion.

Det var uden tvivl Nordvest FC, der var bedst under søndagens kamp. Holdet pressede fra starten gæsterne fra Amager og allerede efter 3 minutter kom det første NVFC forsøg, som dog blev parreret til hjørne. Presset blev fastholdt og flere forsøg fulgte, dog uden det gav point.

Der skulle dog gå 27 minutter før det første mål blev scoret. Det var Nordvest FCs Martin Koch, som sendte bolden i mål og bragte hjemmeholdet foran 1-0.

B1908 var dog ikke rystet. To minutter efter sendte Magnus Fredslund bolden i NVFCs mål og udlignede dermed til 1-1.

Herefter bølgede spillet frem og tilbage med forsøg mod mål i begge ender. Sidst forsøg inden pausen fik B1908 i 45. minut, men bolden gik forbi målet.

Efter pausen var det fortsat Nordvest FC, som havde overtaget i kampen – og de bedste forsøg. Men Ama’rkanerne holdt NVFC stangen og efter en lidt skuffende 2. halvleg sluttede kampen med stillingen 1-1.