19. marts 2024

Holbæk sender bolden i mål til 0-1. Foto: Rolf Larsen

Det blev uafgjort, da Holbæk B&I lørdag eftermiddag gæstede Tuse IF i en sjællandsserie kamp på banen ved Tusehallen.

Selvom Holbæk B&I kom bedst fra start, så var der et par gode chance til begge hold, inden Holbæk B&I scorede kampens første mål 22 minutter inde i kampen.

Ti minutter senere fik Tuse to gode chancer, der dog ikke gav mål af sig.

Da Holbæk B&I fik et frispark i 34. minut forstod de at udnytte chancen og frisparket endte i netmaskerne hos Tuse. Dermed kom Holbæb B&I foran 0-2.

Tuse IF havde herefter et par chancer. I 38. minut blev et forsøg påp mål parreret til hjørne af Holbæks målmand. Hjørnesparket kom der dog heller ikke noget mål ud af.

I sidste minut inden pausen havde Tuse endnu en chance, som dog gik over målet.

Dermed kunne de to hold gå til pause med stillingen 0-2.

Efter pausen virkede det som om, at Tuse havde hanket op i sig selv. For der kom et par forsøg fra holdet, der dog ikke gav mål. I

Kampen bølgede frem og tilbage med både større og mindre chancer or at få mål til bagge hold, indtil Tuse i 35. minut sender bolden i Holbæks mål til 1-2.

Allerede to minutter efter kunne Tuse gentage successen og udligne til 2-2.

Minuttet efter får Holbæk en mulighed for, at få endnu et mål, men bolden placeres over tværliggeren.

Tuse viser i kampens sidste minutter, at de ikke havde opgivet at få flere mål. Det blev til to hurtige forsøg – det ene over mål og det andet direkte i hænderne på Holbæks målmand, inden Tuse får den sidste reelle chance for at score i overtiden. Et godt opspil fra egen banehalvdel og helt op til Holbæks mål er grundlaget for et skud mod målet, der blev parreret af Holbæks forsvar.

Kampen sluttet dermed 2-2.