16. april 2024

Der var lagt op til et lokalbrag, da Nordvest FC onsdag aften mødtes med rivalerne fra Svebølle B&I på Svebølle Stadion.

Svebølle kom foran allerede i 5. minut, da Kasper Schultz sendte bolden i nettet efter et hjørnespark og dermed bragte sit hold foran 1-0.

Nordvest FC fik sin første chance i 12. minut, men Svebølles målmand Kasper Gettermann var på sin plads og greb bolden.

Fire minutter senere fik NVFCs Martin Koch chancen og sparkede bolden i mål. Desværre for både fans, NVFC og Koch var han offside.

Kampen bølgede herefter frem og tilbage.

Men i 43. minut lykkedes det så Nordvest FCs Nicolai Iversen at udligne til 1-1.

1-1 var også resultatet, da de to hold gik til pause.

Efter pausen havde Svebølle et par, der dog ikke endte med scoring.

NVFCs første chance i 2. halvleg kom i 55. minut, men Svebølles målmand på plads og parrede bolden væk.

I 68. minut fik NVFC igen en chance, men bolden fløj over målet. Syv minutter kom endnu en chance for at komme foran, men bolden ramte nettet – på ydersiden. 4

Fazil Keskin stod for NVFCs sidste forsøg, da han i tillægstiden sendte bolden langt forbi målet.

Kampen endte dermed uafgjort 1-1.