Universitet udbyder HD-uddannelse i Holbæk

Holbæk Erhvervsforum har etableret et tæt samarbejde med Syddansk Universitet der betyder, at interesserede erhvervsfolk fra september måned i år kan læse HD i Holbæk Kommune.

HD dækker over to erhvervsøkonomiske diplomuddannelser – en grunduddannelse og en specialiseret overbygning – som hver især gennemføres som deltidsstudie over to år.

Uddannelserne giver således erhvervsfolk mulighed for at tilegne sig grundlæggende viden om blandt andet samfundsøkonomi og erhvervsjura – og efterfølgende specialisere sig udi eksempelvis marketing management og finansiel rådgivning.

Forudsætningen for vækst
Kenny Jensby – der er erhvervsdirektør i Holbæk Erhvervsforum – glæder sig over det nye tiltag:

– Skal vores lokale virksomheder udvikle sig i takt med tiden og være konkurrencedygtige, er detafgørende, at medarbejderne er i stand til at omsætte den nyeste viden til praksis. Med andre ord er uddannelse en forudsætning for innovation og vækst. Derfor er jeg rigtigt godt tilfreds med, at vifremover – i kraft af vores konstruktive samarbejde med Syddansk Universitet – kan tilbyde HD-uddannelsen her i Holbæk. Og forhåbentligt vil rigtigt mange virksomheder tage imod tilbuddet.

Erhvervsdirektøren fortæller i forlængelse heraf, at tilmeldingen til HD-uddannelserne i Holbæk nu er åben på Holbæk Erhvervsforums hjemmeside heforum.dk.

Parate til videreudvikling
Også fra Syddansk Universitets side tror man på, at samarbejdet vil bære frugt:

– Det er vores opfattelse, at Holbæk er et sted, hvor virksomhedernes parathed til at videreudvikle deres erhverv generelt er stor. En opfattelse, som blot er blevet bekræftet i vores gode dialog og samarbejde med Holbæk Erhvervsforum. Derfor er vi også sikre på, at der i Holbæk Kommune er et marked i forhold til at udbyde HD-uddannelserne, fastslår studieleder ved Syddansk Universitet Lars Meldgaard.

Han understreger til slut, at også folk udenfor kommunegrænsen i Holbæk er mere end velkomne til
at søge ind på uddannelserne.

Skriv et svar